Fit4All

×
 x 

Tom kurv
Indkøbskurv
Tom kurv

Hvis din interesse i Body vibration bunder i et ønske om at forbedre din krops udseende og styrke, bør du nøje undersøge hvordan en vibrationsmaskine kan stimulere din krop, før du køber én.

De første kommercielt tilgængelige vibrations-maskiner fra Tyskland var, og er stadig, i stand til at stimulere din krop på en sådan måde, at det resulterer i en gennemgribende helbredsgevinst. De er også ansvarlige for størstedelen af de positive videnskabelige undersøgelser, der har gjort body vibration til en populær form for træning blandt sportsfolk og fysioterapeuter. Efterfølgende er mange Body vibrations firmaer skudt op, med henblik på at bringe denne teknologi til det endnu u-udnyttede forbrugermarked.

Der er imidlertid det problem, at en simpel kopi af de særdeles kraftfulde Tyske maskiner bare ikke virker; de koster alle mellem 50.000 kr. og 100.000 kr. hvilket ikke ligefrem er den sum penge, som gennemsnitsforbrugeren har til rådighed for køb af træningsudstyr. For at få prisen ned på et niveau, hvor vibrationsmaskiner kan sælges til private forbrugere, må man skyde genvej og ofre nogle af de kræfter som de store maskiner kan yde, for at producere billigere maskiner.

Hvad forbrugeren ikke får at vide er, at den marketing der bruges til at sælge disse lavt-ydende maskiner, lover at levere de samme resultater, som de mere kraftfulde Tyske maskiner kan præstere. Resultatet? Skuffelse, idet forbrugerne opdager, at løfterne ikke holder.

Kun få firmaer offentliggør, hvad deres maskiner er i stand til at yde. Nogen firmaer kender dem end ikke, hvilket kan gøre det svært for dig at vide med sikkerhed, hvilken maskine der bedst er i stand til få din krop i god form. Denne afslørende video guide giver dig det nødvendige oveblik til at træffe den rette købs-beslutning, ved at give dig en oversigt over de korrekte data for 41 almindeligt tilgængelige maskiner, og på simpel vis forklare, hvordan du kan vælge en maskine, der er i stand til at frembringe resultater som du med rette kan være stolt af.

Se videoen om køb af vibrations maskiner:

Slider

Du kan finde mere information om Vibrations træning her: http://fit4all.dk/download/ebook-complete.pdf  eller her https://www.hypervibe.com/dk/report/intro.php

vibrationG10Kan man mon komme i form ved blot at stå på en plade, der ryster? Skal man ikke engang løfte jern eller spurte rundt? Kan man virkelig koge træningen ned til et minimum på kun 10 minutter og alligevel opnå stor effekt?

Træningsformen vibrationstræning stammer egentlig fra Rusland og blev til i slutningen af 1980’erne på baggrund af forskning i vedligeholdelsestræning til kosmonauter. Her søgte man at opfinde en træningsform, der kunne bruges i rummet, så de ikke kom hjem med stærkt forringet knogle- og muskelmasse.

Og hvordan får man så lige den idé med at “ryste” folk?
Historien fortæller, at man undrede sig over, hvorledes løverne på savannen kunne have så enorm kraft og hurtighed, at de med lethed kan nedlægge en zebra til trods for, at de har en virkelig doven livsstil? Hvordan kan de have styrke til det? Jo, løver er kattedyr, og de spinder meget kraftigt. Derfor begyndte man at undersøge, om der mon var en dybere mening med dette fænomen: spinden. Og heraf udsprang rysteterapien.

Vibrationer giver effekt
Så det viser sig altså, at blot det at stå på en vibrerende overflade øger knogletætheden, som så sender rystelser op gennem kroppen, styrker både knogler og muskler.

Vibrationen giver hurtigt større muskelstyrke, øget fedtforbrænding, bedre blodcirkulation og øget stofskifte og øget knogletæthed. Og selvfølgelig en bedre og mere sikker balance.

Tilbagemeldinger fra folk, der har trænet blot nogle uger fortæller, at denne træning endvidere kan reducere appelsinhud, hvilket må kunne føres tilbage til den optimerede blodgennemstrømning.

Der meldes også om en stærkere bækkebund, færre rygsmerter og bedre kropsholdning.

Der sker det, at når pladen vibrerer med op til 35-40 svingninger i sekundet, så gør dine muskler alt for at stabilisere kroppen. Vibrationerne tvinger musklerne til at trække sig sammen 20-50 gange i sekundet, hvilket vil sige stort set konstant. Derfor bliver effekten af øvelserne ca. tre gange det normale.

Det vil sige, at man står på pladen og bliver trænet. (Man kan dog også lave diverse øvelser på den for f.eks. arme og overkrop).

Kan rysteterapi hele din krop?
Og her er vi tilbage ved teorien om kattedyrenes spinden, som også går på, at de vibrationer, den laver, skulle sætte en helende proces i gang.

Hør bare denne katte historie:
“For nyligt ved en lægekonsultation, angående ledsmerter, nævnte jeg henkastet, at på dårlige dage vil jeg helst bare ligge i sengen med mine katte. “Det er jo helt perfekt”, sagde lægen. “En kats spindelyd er kendt for at styrke menneskets knogler”. Jeg bad straks lægen forklare nærmere om dette fænomen og jeg lærte, at det at være katteejer faktisk er blevet videnskabeligt bevist, som værende en sund ting. En kats spinden (vibrerende stimulans) er blevet sat i forbindelse med lettelse af smerter hos folk med både akutte og kroniske smerter, det er bevist, at den vibrationelle stimulans er med til at generere knoglevækst, fremskynde helingen af sår, forbedre lokal blodcirkulation og -iltning, samt reducere hævelser og bakterielle infektioner.”

Undersøgelser viser, at såkaldte lavvibrationelle frekvenser har terapeutisk virkning. Disse frekvenser kan fremskynde knoglevækst, fremme heling af knoglebrud, give øget ledmobilitet, smertelindre, styrke musklerne og fjerne eller afhjælpe hævelser og ødemer.
Kattemor føder også sine killinger, mens hun spinder.
Så måske er det derfor, katten har ni liv – fordi de er udstyret med deres eget helbredelses-apparat?
Kattens knogleskader, muskelskader m.v. heler meget bedre end andre dyrs f.eks. hundes. Og det menes ene og alene at skyldes kattens evne til at spinde.
Mange katteejere har oplevet, at hvis de har ligget syge, så kommer katten og lægger sig i deres seng og spinder på livet løs – måske for at lindre og hele?
Vibrationsterapi som lindring, jeg tror rysteterapi kunne være rigtig anvendeligt mange steder, både på hospitaler og i træningscentre, smerteklinikker osv. Vi skal bare være bevidste om muligheden!

Vibrationstræning blev opfundet af russerne i slut 70érne

astronautDa de russiske astronauter vendte hjem efter deres første rejse i rummet, opdagede man hvilken negativ effekt den manglende tyngdekraft i rummet, har på os mennesker. Grundet den lave tyngdekraft i rummet, bliver vores krop ikke stimuleret med de sædvanlige belastninger, som vi udsættes for på jorden.

Vores styrke forsvinder, vores knogler bliver skrøbelige (udvikler osteoporose) og blodcirkulationen falder. Hjernen tager det som ressourcespild. Vi er alt for stærke til den meget lave tyngdekraft - og kroppen indstiller sig på kun at kunne klare de belastninger som vi dagligt udsættes for. Da astronauterne igen landede på jorden, var der ingen af dem der kunne klare at holde sig oprejst.

Man måtte bære dem ud og sætte dem på en stol. Det satte gang i en masse forskning. Hvis den lave tyngdekraft/belastning gjorde at vi mistede mange vitale ting, for at have et godt helbred her på jorden, ville en øgede tyngdekraft så gøre lige det modsatte - altså give os mere styrke, stærkere knogler og øget blodomløb samt være med til at give os et bedre helbred, og derved et længere liv.

Svaret er ja. Vi kan bare ikke holde til den øgede tyngdekræft i for lange perioder. Vibrationspladerne simulerer en øget tyngdebelastning.
Ved styrketræning prøver vi at lave nogle øvelser (ved hjælp at øget belastning/vægt), som trætter og nedbryder vores muskler. Det er måden at bygge dem op på. Hvis ikke vi gør det, vil musklerne ikke kunne styrkes. 10 minutters intens vibrationstræning med høj tyngdebelastning (G-kræfter) er nok. Kroppen mærker at den ikke er stærk, og ved gentagne træningspas, vil kroppen øge i styrke.

Disclaimer/Ansvarsfraskrivelse

På trods af at vi konstant opdaterer og forbedrer vores hjemmeside kan der forekomme stavefejl, ufuldstændig eller forkert information. Da informationen på denne hjemmeside updateres løbende, kan ændringer ske på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående varsel. Besøgende har ikke tilladelse til at offentliggøre eller kopiere materiale der er omfattet af ophavsret eller anden information fra denne hjemmeside uden forudgående (skriftlig) tilladelse fra Fit4All.

På www.Fit4All.dk siden kan der være påstande og trænings resultater fra enkelt personer, som vi ikke kan garantere vil have samme resultat for andre personer.

Fit4All forbeholder sig ret til at ændre eller tilpasse denne ansvarsfraskrivelse til enhver tid og uanset årsag og uden forudgående varsel.