Fit4All

×
 x 

Tom kurv
Indkøbskurv
Tom kurv

Martin HansenVi er meget tilfredse med HyberVibe maskinen. Jeg bruger den hver morgen og eftermiddag i 10 min.

Min kone bruger den 10 min hver morgen. Jeg har altid svedt meget, men det har ændret sig især om natten. Jeg har et “hul” i mit knæ (knæskade), som giver mange smerter ved diverse motionsformer, men jeg har ikke haft nogen problemer med at dyrke motion på HyberVibe maskinen.

Vi har haft den i 2 mdr. I den tid har jeg tabt mig 7 cm på henholdsvis bryst, hofte, bag og talje (7 cm hvert sted).★ Min kone som altid har haft svært ved at tabe sig, har i samme periode tabt 5 cm på de samme steder.★ Den ene af de 2 måneder vi har haft maskinen var i julen. Der sparede vi ikke på julemad Og "guf" og jeg tabte mig alligevel et par cm. Min kone stod stille, men tog altså heller ikke på. Vi har været bevidste om hvad vi spiste I den første måned, men spiste hvad vi havde lyst til I julen.

Jeg ser det som en fantastisk motionsform, især for børnefamilier, hvor der ikke altid lige er tid til at skulle forlade hjemmet, for at dyrke motion.

Med HyberVibe tager det KUN 10 min og det kan foregå derhjemme. Vi er blevet afhængig af maskinen. Vi får mere energi og har en super behagelig følelse i kroppen bagefter. Vi ser det som fremtidens fitness-maskine og man bliver som nævnt helt afhængig. Når vi har gæster hopper de også på maskinen, da de fortæller at de bare havde det så godt sidst de prøvede den.

Vi vil til enhver tid anbefale HyberVibe.

Martin Hansen

★ Fit4All kan ikke garantere at denne påstand glller for alle personer – Se Disclaimer/Ansvarsfraskrivelse

GunhildJeg har Ehlers- Danlos syndrom, en medfødt bindevævslidelse, der bla. viser sig ved svær hypermobillitet.
Konsekvensen er, at leddene let går af led, hvilket medfører kroniske smerter og udtalt slidgigt. Sygdommen kan ikke helbredes, men styrkelse og vedligeholdelse af kroppen gennem systematisk vægtbærende stryrketræning, har indtil for et par år siden, kunnet holde udviklingen af sygdommen på et acceptabelt niveau. Pga. af forværring af tilstanden havde jeg derfor brug for et alternativ til min træning og da jeg hørte om Hybervibe, var jeg nysgerrig på om den kunne være det supplement jeg havde brug for.

Allerede efter en måneds brug af Hypervibe, mærkede jeg tydelig fremgang - min hoftedysplasi, kroniske bækkenløsning og generne efter diskosprolapserne blev mærkbart bedret. Hævelser og smerter i hænder og arme blev mindre og de lyde der hele tiden kommer fra mine overstrakte og overbelastede ledbånd blev færre.

Jeg går ugentligt til fysioterapeut for at få sat mine led på plads. Efter et par måneder kunne min fysioterapeut fysisk mærke på min krop, at
den ikke længere gav efter i samme omfang som tidligere. Der er simpelthen kommet mere hold på mine led.

En følge af kroniske smerter er et øget kortisolniveau i kroppen, hvilket ofte medfører kognitive vanskeligheder. Da jeg i mit arbejde ofte jonglerer med mange bolde i luften var udfordringerne som følge heraf store.

Derfor var min begejstring stor, da jeg erfarede at her har Hypervibe også positiv effekt.
Mit kortisolniveau er faldet, med deraf bedring i mine kognitive evner.

Gunhild

Lone EngelHej. Mit navn er Lone Engel, jeg er 62 år. Jeg har brugt vibrationsmaskinen i 5 måneder, og resultatet er fantastisk. To minisk operationer i højre knæ havde bevirket, at jeg havde mistet balancen, så jeg faldt for et godt ord.

Jeg kunne ikke gå op og ned ad et par trappetrin, hvis der ikke var et gelænder at holde fast i. Efter en måneds brug af maskinen, kunne jeg begynde at mærke at min balance var forbedret og efter to måneder kunne jeg gå op og ned af trapper uden støtte.

Kvinders værste fjende cellulite (appelsinhud), se det er også forsvundet. Ret hurtigt kan man se, at det bliver mindre og mindre, og efter et par måneder har man flotte lår igen, og "bagen" får også en noget pænere facon.

Jeg bruger maskinen hver dag, - flere gange - den er godt placeret så jeg kan træne imens jeg ser TV. Jeg kan på det varmeste anbefale vibrationsmaskinen. Den er blevet en del af mit liv, og det er en rigtig god måde at holde sig i form på.

Lone Engel

HenrikJeg har slidgigt i ryggen. Før jeg fik en Hypervibe var jeg sygemeldt 3-4 uger om året grundet ryggen.

Jeg købte en Hypervibe for et år siden og har I den efterfølgende periode ikke haft sygedage grundet ryggen.*

Som sidegevinst har den sammen med min 5/2 kur også hjulpet til et vægttab på 24 kg.★ Derudover havde jeg ret store skulderproblemer. Jeg kunne næsten ikke få min ene arm over hovedhøjde, og kunne ikke svømme en bane i en svømmehal.

De problemer er stort set også forsvundet. Det er ikke særligt tidskrævende og jeg kan træne herhjemme. Kan varmt anbefale Hypervibe.

Henrik 49 år.

★ Fit4All kan ikke garantere at denne påstand gæller for alle personer – Se Disclaimer/Ansvarsfraskrivelse

John Richard EngelundDa jeg første gang hørte om vibrationsmaskiner på en messe, havde jeg ikke lige forestillet mig at jeg skulle investere i sådan en. Sidst
i november 2013 købte jeg alligevel en Hypervibe.

Jeg bruger den 10 minutter om dagen, og jeg er blevet meget positivt overrasket.

Jeg har problemer med ben, ryg, fødder og knæ.
Allerede efter 14 dages brug af maskinen kunne jeg mærke en stor forskel. Jeg bruger rollator, og inden jeg fik maskinen, kunne jeg ikke gå ret langt uden pauser. Nu kan jeg gå en pæn lang tur uden at det gør ondt og uden at blive træt. Jeg tog en pause fra 22. December til 10. Januar, men det fortrød jeg bitterligt, for smerterne kom tilbage.

Jeg er blevet rigtig glad for maskinen og vil ikke undvære den igen. Nu kan jeg også gå små ture uden rollator, uden det gør særligt ondt.
Den har hjulpet mig utroligt meget og jeg kan varmt anbefale den.


John Richard Engelund

Disclaimer/Ansvarsfraskrivelse

På trods af at vi konstant opdaterer og forbedrer vores hjemmeside kan der forekomme stavefejl, ufuldstændig eller forkert information. Da informationen på denne hjemmeside updateres løbende, kan ændringer ske på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående varsel. Besøgende har ikke tilladelse til at offentliggøre eller kopiere materiale der er omfattet af ophavsret eller anden information fra denne hjemmeside uden forudgående (skriftlig) tilladelse fra Fit4All.

På www.Fit4All.dk siden kan der være påstande og trænings resultater fra enkelt personer, som vi ikke kan garantere vil have samme resultat for andre personer.

Fit4All forbeholder sig ret til at ændre eller tilpasse denne ansvarsfraskrivelse til enhver tid og uanset årsag og uden forudgående varsel.